Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу артист розмістив фото з Грузії, на якому він позує зі своїм сином і батоно Гочі (з грузинського - пан Гочі), в руках тримають апетитний шашлик.

"Гори, Грузія, шашлик, батоно Гочі і ми з Сан Саничем-радість! Доброго вечора!"- написав Олександр під постом.

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію і захопилися видом грузинського м'яса.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що зовсім недавно Олександр приїхав до Грузії,щоб привітати свого друга – священика Серафима, який довгий час жив в Україні і є творцем унікального хору, який виконує поліфонічні церковні співи як грузинською, так і арамейською мовами.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов зійшов на гори заради святого отця: "Огрузинились"

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов з сином не витримали без борщу і сала: справжні козаки.

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Пономарьов показав вечори з сином у казковій Грузії: чемпіон росте.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Мозгова благає Пономарьова забути про 10 років відносин з нею: "Поставити крапку в вакханалії". Олена Мозгова попросила Олександра Пономарьова не говорити про неї в інтерв'ю.