З Дніпровського району української столиці прийшли вельми тривожні новини. Буквально кривава сцена розігралася на вулиці Каховська. Тут невідомі залишили власнику авто послання у вигляді відрубаної голови корови, Которі вже встигли порівняти з епізодом з твору "Хрещений батько".

Також відомо, що" посланці " пошкодили лобове скло, а також повністю вибили Заднє.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.Х".

Голова корови на авто, фото: Telegram
Голова корови на авто, фото: Telegram

Голова корови на авто, фото: Telegram
Голова корови на авто, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ось це сильно! Дивилися "Хрещеного батька"? Пам'ятаєте ту сцену з кінською головою? На Каховській 56 комусь залишили "нагадування". Згадав про Дона Корлеона - "V".", - повідомляють автори публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що пасажири муніципального автобуса №79 зняли на відео, як по проїжджій частині розгулював абсолютно голий дорослий чоловік. Інцидент стався в районі Троєщина.

Відомо, що пасажири автобуса зняли на камеру телефону те, що міг бачити першим водій автобуса через лобове скло. На дорогу вийшов невідомий чоловік у костюмі Адама, на ньому повністю був відсутній одяг.

Раніше повідомляли, у літаку Чита-Москва помітили "пісяючого хлопчика": напився і помстився.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік пригнав катафалк до бару за образу: "Жахлива помста".

Знай.uа писав, горе-мати на очах у всієї вулиці змусила хлопчика на колінах просити вибачення у її 5-річного сина.