Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якої очікувати погоди найближчі кілька днів. Докладний прогноз від жінки.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Почала вона з моменту, коли температура піде на спав, і в Україні стане більш комфортна температура - ні жарко, ні холодно. Відбудеться це вже 20 липня, тому, деяким рекомендується старанно дочекатися цієї дати, а любителям подібної спеки насолодитися цим.

Спека поступово буде йти, але, довше затримається на Сході і півдні країни.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У п'ятницю, 16 липня очікується температура повітря від 30 до 35 градусів тепла, і часом вона може досягти +33+37. Варто бути вкрай акуратним з подібною погодою, щоб не перегрітися.

Погода в Україні 16 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 16 липня, фото: Facebook

Суха погода деякий час все ще буде домінувати, і все завдяки антициклону. Однак, як каже синоптик Наталка Діденко у своїй новій публікації, у всіх є унікальна властивість старіти і руйнуватися. Так і з антициклоном.

У п'ятницю можливі локальні дощі в західних і північних частинах країни, а також, можуть пройти і у Вінницькій і Харківській областях.

Погода в Україні 16 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 16 липня, фото: Facebook

У Києві п'ятницю очікується знову спекотною, + 32 + 35 градусів. Без істотних опадів.

Ослаблення спеки-ще раз! - прийде в Україну 20-го липня!

Раніше синоптики стверджували, що літо в Україні буде спекотним, але, з низкою сильних дощів. Прогноз поки що збувається.

Нагадаємо, +40 і бурі: синоптики готують українців до аномальної літньої спеки

Як повідомляє портал Знай.uа В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок.

Також Знай.uа писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.