Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко вирішила нагадати, що пройшов вже рік її зубного "конфузу".

Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній сети Instagram.

Так, рівно рік тому у телеведучої в прямому ефірі випав передній зуб. Відео в мить стало вірусним і розлетілося по світу.

"Мій «провал» за кілька годин став «вірусним», і відео розлетілося світом. Я отримала десятки повідомлень зі словами підтримки колег з усього світу і багато слів підтримки від наших глядачів. Мені писали продюсери fox news, сюжети про «зубний інцидент» вийшли на кількох континентах (в каруселі - Канада, Австралія, невідома мені країна і з особливими акцентами Росія👿)", - написала Падалко.

Буквально на наступний день після раптової популярності телеведуча усвідомила, що цього не треба соромитися, а потрібно пишатися.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Телеведуча Марічка падалко, скрін з відео
Телеведуча Марічка падалко, скрін з відео

"Я зрозуміла, що цього треба не соромитися, а пишатися. Як медаллю, тепер якщо я домовляюся з кимось про інтерв'ю з-за кордону, то щоб довго не переконувати, що я реальна людина, я можу надіслати їх же новина про мій зуб, і це працює безвідмовно", - продовжує Марічка Падалко.

Як зізналася журналістка, цей пост вона написала з двох причин: щоб нагадати ще раз, що "провал" може стати частиною успіху, і що в будь-якій ситуації треба зберігати спокій і не втрачати обличчя.

"«Ой, можна подумати, «професіоналка» 🤢- писала дівчина під черговою новиною про мене- «я роблю щодня в лабораторії надскладні тести, і мені ніхто не плескає». І вона сто разів права! І це друга причина для мого посту. У нас, в країні талановитих і працьовитих людей, немає культури підтримки і шанування їхньої професійності. В нас в багатьох сферах людей не цінують (хіба що вони вирішили звільнитися). Набагато швидше вкажуть на недоліки. Тому я хочу сказати тій дівчині з лабораторії, що вона справді крута і великий молодець. Як і всі хто роками якісно і непомітно робить свою роботу", - підсумувала свій пост Падалко.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко в купальнику показала фігуру після трьох пологів: не кожна вирішиться

Як повідомляє портал «Знай.иа» Марічка Падалко не соромиться відпочивати, як прості українці: "Море-скрізь"

Також «Знай.иа " писав, що Марічка Падалко з донькою "заблукали" на відпочинку: "Туреччина чи Одещина?"