Українські рятувальники цього тижня неодноразово надавали допомогу чотирилапим друзям. Про це розповіли на сторінці ДСНС в соціальній мережі Facebook.

Перший випадок стався у середу, 14 липня, у місті Олександрія Кіровоградської області. Там рятувальникам повідомили, що кіт застряг під сходами ґанку офісного приміщення, що розташоване у житловій п’ятиповерхівці.

Надзвичайникам довелося трохи пошкодити облицювання сходів, адже в іншому випадку витягнути тварину не вийшло б. На щастя, пухнастого бранця вдалося врятувати без шкоди для його здоров’я.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У той же день рятувальникам у місті Біла Церква, Київської області, подзвонили стурбовані місцеві мешканці, які повідомили, що в одному з отворів пустотної бетонної плити застряг і не може самотужки вилізти кіт.

Щоб витягнути кота з вузької щілини, рятувальники за допомогою електричного інструменту розширили отвір плити та звільнили пухнастого шукача пригод.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Неушкоджену тварину передали свідкам події.

Нагадаємо, що не так давно в Києві пожежники врятували кота з палаючої квартири. Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС у місті Київ. Рятувальники піднялися в квартиру, в якій була пожежа, і виявили там кота. Господарі квартири приїхали пізніше і забрали вихованця.

Раніше ми повідомляли, благодійники врятували 4 левів з України, більше ніколи не опиняться в дикій природі.

Також "Знай.uа" писав, що українські рятувальники витягли малюка з покинутого колодязя, сам би не вибрався.