Відома українська акторка, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто ділиться з шанувальниками фото і відео особистого і творчого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне фото, відправившись з коханим Олександром Еллертом на відпочинок до золотого пісочку і моря.

Так, артистка ніжилася під сонечком в басейні, примірявши чорне міні-бікіні з глибоким декольте, зібравши довге волосся наверх в недбалий пучок. Зірка продемонструвала струнку фігуру, лежачи на надувному матраці у формі апетитного шматочка піци.

При цьому Ксенія пожартувала, що хтось може і плаває на надувних фламінго, а вона і на піці добре виглядає.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Хтось на фламінго, а хтось і на піці непогано виглядає ☺ ️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Мішину компліментами: "Ой яка гарна))))) 😍 😍 😍 щастя тобі Ксюша)🔥", " красуня😍"," Ви на всьому будете виглядати круто)❤️", " шикарно виглядаєте 😍
Гарного відпочинку, Ксю)", "Дуже красива🤩 🤩 🤩", "непогана начинка на такій піці🔥", "з такою то фігурою🙏 🏼 🥰", "красива🔥 😍".

Нагадаємо, Олександр Еллерт пограбував банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті

Також портал Знай.uа писав, що Мішина виклянчила цінну річ у подруги