Купуючи готову їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що в ній може виявитися в прямому сенсі слова що завгодно.

У цьому переконався українець, який придбав в магазині популярної мережі супермаркетів «Ашан» готові голубці, повідомили в телеграм-співтоваристві «чорний список».

Як повідомляється, мова йде про магазин, розташований в місті Дніпро, в торгово-розважальному комплексі"Караван".

"Голубчики з #Ашан в ТРЦ "Караван". Дніпро", - лаконічно підписав своє повідомлення автор фото.

Голубці. Фото: чорний список
Голубці. Фото: чорний список

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Голубці. Фото: чорний список
Голубці. Фото: чорний список

На знімках-упаковка з голубцями, проте в підливі, крім нормальних продуктів, плаває ще й якесь велике комаха на зразок мухи або таргана. Точніше розібрати, на жаль, досить складно.

"А що не так? Почитайте склад. Там написано м'ясо, бла-бла-бла, і регулятор кислотності, це він і є", - жартують в коментарях до повідомлення спритні українці.

"Ловіть кухаря!",- закликають деякі коментатори.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". По приходу додому, коли хліб дістали з упаковки виявилося, що він весь в цвілі.

Як повідомляв Знай.иа, українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Також портал Знай.иа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "спасибі, р*ганул". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.