Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією новим відео з сімейного відпочинку в Insta Stories.

У кадрі Олександр пливе з батьками на катамарані. У морі чоловік зловив медузу і жартома запропонував її мамі, як засіб боротьби зі зморшками.

Мама артиста кумедно відреагувала, не оцінивши жарт сина.

"Боже збережи, я її в руки брати не хочу", - вимовила жінка.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

До слова, зараз Ксенія Мішина і її обранець Олександр Еллерт відпочивають на морі, є припущення, що в окупованому Криму. У відпустку вони взяли з собою сина актриси – 8-річного Платона і запросили батьків.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина зробила зізнання про стосунки з Олександром Еллертом: "Щоб не вбити один одного". 32-річна актриса розмістила чуттєве і зворушливе відео зі своїм обранцем Олександром Еллертом, а також, розповіла про головні принципи в її відносинах.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина натякнула Еллерту на закінчення відносин: "Звільняти простір дуже корисно". Актриса дала пораду українкам і здивувала Олександра Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина пустила українців в їх з Еллертом ліжко і показала, хто контролює процес.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина схопилася з Наталкою Денисенко за попи і зізналася в лікуванні: "Було добре".