Василь Ломаченко - професійний боксер. Чемпіон світу в напівлегкій (версія WBO (2014 — 2016)), другій напівлегкій вазі (версія WBO (2016 — 2018)) та легкій (версії WBA (Super) (2018 — 2020), WBO (2018 — 2020), WBC (2019 — 2020) та The Ring (2018 — т.ч.)) вагових категоріях. Протягом спортивної кар’єри переміг 12 бійців за титул чемпіона світу[1]. Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор На аматорському рівні дворазовий чемпіон світу (2009, 2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України. Заслужений майстер спорту України. Найтитулованіший український боксер.

Проте, коли мова заходить про особисте життя спортсмена – він мовчить.

Як вдалося дізнатися, кохану дружину Василя звуть Олена, вона, як і він, із Білгород-Дністровського. Дівчина відвідувала секцію спортивної акробатикои, а її тренером, за збігом обставин, була мама Василя. Саме у спортивному залі і познайомилось подружжя, ще у 10-річному віці. Кохання із першого погляду не було, але згодом виникли почуття.

Близько 10 років тому пара обружилася. На сьогодні вони мають двох дітей – у 2011-му народився син Анатолій, а в 2013-му ще й донечка Вікторія. У багатьох інтерв'ю чемпіон розповідав зізнавався, що дуже хоче звести величезний будинок, де б із легкістю могли жити четверо дітей.

Із приводу будинку поки що невідомо, а от спортивний готель на батьківщині він таки побудував. Комплекс розташований на морському узбережжі моря в курортному селищі Затока, що на Одещині. Він має назву ”Loma Sport Hotel”. На базі є всі умови для повноцінних занять спортом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Саме зараз Василь відпочиває там із своєю родиною. У профілі в соцмережі він показав, як виховує із сина чемпіона – на відео знято, як він із сином катаються на водном мотоциклі.

Нагадаємо, Ломаченко підтримав забороненого в Україні Басту: "З повагою, Василь Миколайович"

Також Знай.uа писав Перший поєдинок Васі Ломаченко після поразки Теофімо Лопесу: у скільки українець боксує з Накатані

Як раніше повідомляв Знай.uа, Оголений Ломаченко показав, як готується до бою на березі моря: "+10 до результату"