Відомий російський репер Василь Вакуленко він же "Баста", якому забороняли відвідувати територію України, продовжує дивувати мільйони шанувальників "союзом" з українськими спортсменами та артистами. Так, Вася з'явився у футболці спільного бренду боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка.
Буквально кілька днів тому кияни помітили Басту, який сидів в одному з кафе на головній вулиці України Хрещатику. А зараз вже і сам Ломаченко висловлює "повагу" реперу.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Василя Вакуленка в мережі Instagram.

Публікація Басти, скріншот: Instagram
Публікація Басти, скріншот: Instagram

"Дякую за підгін @lomachenkovasiliy @usykaa)))))", - коротко підписав публікацію Баста і додав імена відомих українських боксерів.

Василь Ломаченко у свою чергу написав під постом: "З повагою Василь Михайлович". А ось ще один український артист Кирило Незборецький, якого знають, як T-fest, коротко написав: "Тигр". Відомо, що Кирило входить до творчого об'єднання Василя Вакуленка і підписаний на лейбл "Gazgolder", під егідою якого виступає не перший рік у багатьох країнах світу.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також нагадаємо, що в українській столиці біля концертного залу "StereoPlaza" в п'ятницю, 25 червня, зібралося кілька десятків активістів. Ці люди виступали проти концерту російського репера Басти. Варто зазначити, що протестувальники постаралися і прийшли з плакатами. За правопорядком під час мирної акції стежили місцеві поліцейські.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще