Відома українська журналістка і дружина півзахисника збірної України і "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 500 тисяч чоловік.

До останнього матчу нашої збірної на чемпіонаті Європи з футболу, дівчина різними способами намагалася підтримувати як чоловіка, так і інших членів команди перед важливими матчами, включаючи сенсаційну перемогу над Швецією в 1/8 фіналу Євро-2020. І з певного моменту стало відомо, що Влада разом з Олександром чекають малюка.

Влада Седан і Олександр Зінченко. Фото: Sport.ua
Влада Седан і Олександр Зінченко. Фото: Sport.ua
Влада Седан і Олександр Зінченко. Фото: Sport.ua

Тому Седан зараз не соромиться животика, демонструючи його як на спільних, так і на одиночних знімках, включаючи останній. Вона разом з Зінченком вирушила у відпустку, і фотографувалася з Сашею біля басейну, а зараз вона втілила образ ніжного лебедя, опинившись в напівпрозорій сукні на ліжку.

Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram
Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Яка красива😍", "Як красиво🤗", "Найкрасивіша😍😍😍", "Просто неперевершена😍", "Дуже красиві фото😍", "Коли 2 дитина?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вагітна Влада Седан "воскресила" Олександра Зінченка після поразки на Євро-2020: "Ось-ось вже"

Як повідомляв Знай.ua, без Насті Каменських і Влади Седан: Потапа помітили з майбутнім татком Олександром Зінченком

Також Знай.ua писав, Потап і Настя Каменських показали, як "затусили" з Олександром Зінченком і вагітною владою