Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Деякий час вона перебувала за кордоном, в Албанії зі своїми фанатами і розповідала іншим українцям про побачені міста та їх особливості.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Наприклад, на самому початку вони відвідали столицю Тирану, в якій поєднали старовинний Провінційний шарм з мотивами сучасного мегаполісу. Далі "Зайка" опинилася в Бераті, за її словами, в місті тисячі вікон. І наостанок в Джирокастро - населеному пункті "срібних дахів", включеному до списку ЮНЕСКО, будучи культурною цінністю для людства з вузенькими вуличками і замком. Але відпочинок підійшов до кінця, тому Юлія вже повернулася до Києва.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

"Як і всі хлопці в курортній місцевості, люблять трішечки надурити. Тому обов'язково перераховуйте здачу, яку вам дають, тому що неодноразово було так, що давали трішечки менше", - каже Юля "Зайка".

Нагадаємо, Юля "Зайка" показала, як звичка з "Холостяка" працює наживо: "Ти принцеса"

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" не на жарт захопилася іншим після "Холостяка": "Любити..."

Також Знай.ua писав, Юля "Зайка" в купальнику доступно пояснила Холостяку Заливако, чим вона краща за Ганну Богдан: "За настроєм"