Україну накриє хмарою пилу з Сахари слідом за нестерпною спекою

З території Польщі на Україну насувається пилова хмара з Сахари. Відомий синоптик Валерій Латуха попередив українців про природне явище і повідомив у Facebook, що пилові частинки, що витають у повітрі, загрожують здоров'ю людей при вдиханні, особливо хворим на астму або інші респіраторні захворювання.

Пилова хмара, фото з pxhere
Пилова хмара, фото з pxhere

До 4000 за тепло: комунальні тарифи в Україні зроблять Шалений стрибок

Зараз економіст Юрій Атаманюк поділився свіжою інформацією, що стосується нового опалювального сезону і тарифів на тепло. За його словами, їх планують підвищити аж до 30-40%, що добряче вдарить по сімейному бюджету всіх жителів нашої країни. Наприклад, українці, які проживають в однокімнатній квартирі, будуть змушені віддати дві тисячі гривень, а ті, хто в двокімнатній (63 квадратних метри), вже 3150 грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Черга, фото: Знай.ua
Черга, фото: Знай.ua

Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу: "Не для галочки"

Президент Володимир Зеленський зробив заяву про те, що рішуче налаштований довести судову реформу до кінця. Глава держави вказав, що роками мінлива влада неодноразово обіцяла країні судову реформу, але справа не зрушувалася з мертвої точки. Також, Володимир повідомив, що поверне українцям довіру до суду і справедливість восторжествує.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

"Холостячка" Ксенія Мішина в бікіні осідлала апетитну піцу: "Непогана начинка"

Нещодавно "Холостячка" Ксенія Мішина виставила кумедне фото, відправившись з коханим Олександром Еллертом на відпочинок до золотого пісочку і моря. Так, артистка ніжилася під сонечком в басейні, примірявши чорне міні-бікіні з глибоким декольте, зібравши довге волосся наверх в недбалий пучок. Зірка продемонструвала струнку фігуру, лежачи на надувному матраці у формі апетитного шматочка піци.

Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/
Ксенія Мішина, instagram.com/misha.k.ua/

Рада прийняла закон про онлайн-прописку в Україні: в чергах стояти не потрібно

Верховна Рада України в першому читанні прийняла законопроект "Про реалізацію публічних електронних послуг з реєстрації та декларування місця проживання в Україні". Раніше про законопроект №5463 розповідав міністр цифрового телебачення Михайло Федоров. Глава Міністерства заявляв, що його прийняття розширить доступність даної послуги всім українцям. І навіть не важливо, володієте ви звичайним паперовим паспортом або ID-картою.

Онлайн-черги, скріншот: Youtube
Онлайн-черги, скріншот: Youtube