Як врятуватися від спеки і не нашкодити здоров'ю: у МОЗ дали рекомендації українцям

У той час, коли українці страждають від сильної спеки, Міністерство охорони здоров'я на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук поділилося корисними порадами.

"Чому організму потрібно вдосталь води? Вона забезпечує нормальний перебіг безлічі процесів обміну речовин: підтримує нормальну температуру тіла, виводить з сечею кінцеві продукти обміну речовин і токсини тощо. Нормальний обмін речовин порушується вже при втраті тілом 1% води.",- йдеться в повідомленні відомства.

Спека. Скрін, Instagram
Спека. Скрін, Instagram

Тіна Кароль"приревнувала" Дана Балана, не спускає очей ні на хвилину: "Стежить"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тіна Кароль вже давно опинилася у вирі чуток про роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

Цього разу шанувальники Тіни Кароль і Дана Балана звернули увагу на один момент, який стався під час зйомки проекту "Голос країни", коли Дан Балан обіймався з учасницею шоу, а Тіна Кароль пильно стежила за ним.

Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/_dan_tina
Дан Балан і Тіна Кароль, instagram.com/_dan_tina

Президента госпіталізували з цілодобовою гикавкою: страждає більше 10 днів

Президент Бразилії був госпіталізований в лікарню, так як протягом десяти днів страждав від безперервної гикавки.

Через це, під час останніх публічних виступів, 66-річний Жаїр Болсонар навіть вибачався, так як гіканье мучить його протягом 24 годин на добу. Главу держави доставили в госпіталь Збройних сил, в столиці Бразиліа, де лікарі могли досліджувати гикавку. Згодом президента потрібно було перевести в Сан-Паулу, за рішенням хірурга, щоб провести додаткову перевірку. Цей фахівець лікував Жаіра Болсонару після поранення ножем, отриманого під час президентської кампанії в 2018 році.

Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube
Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube

Михайло Заливако показав Ганні Богдан таке, що не в силах стримати емоції: "Ходив з відкритим ротом"

Харківський бізнесмен і головний герой останнього сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі проекту вибрав Анну Богдан (Сторожук) і зараз будує з нею стосунки.

Зараз пара перебуває на відпочинку і регулярно ділиться красивими кадрами зі своєї літньої відпустки. На своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за життям колишнього холостяка стежать 200 тисяч читачів, Михайло Заливако виклав фотографії з Стародавнього Ефеса.

На знімках він позує зі своєю коханою Ганною Богдан на тлі красивих пейзажів і старовинних споруд.

Михайло Заливако і Анна Богдан, instagram.com/kanyeeebear
Михайло Заливако і Анна Богдан, instagram.com/kanyeeebear

Євген Кошовий з Кварталу показав, як подорослішала донька: "Просто модель"

Популярний український актор і комік, глава " Квартал 95 "і суддя" Розсміши коміка " Євген Кошовий має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Зараз в мережі показали свіже фото Кошового зі своїм сімейством. Так, на фото комік разом з дружиною Ксенією і дочками - Варварою і Серафимою. Сама ж фотографія була зроблена на морському узбережжі, очевидно, коли Кошові відпочивали на морі.

Пожежі в Україні знищили десятки гектарів землі, рятувальники назвали головні осередки небезпеки: категорично заборонено

Стало відомо про те, що в Україні, за добу середи, 14 липня сталося 103 пожежі на відкритих територіях, і через це вигоріло не менше 48 гектарів рослинності.

Про це повідомили на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook.

Там нагадали, як потрібно поводитися під час небезпечного періоду, який, якраз таки зараз і настав в Україні.

На Львівщині відшукали село, де залишилося в живих всього двоє: "Безлюдно і депресивно"

З кожним роком в Україні зменшується кількість селян. Тільки за останні 18 років їх кількість скоротилася на чверть. На сьогоднішній день на межі зникнення знаходиться 4684 села.

Одним з таких сіл є Велика Хвороща у Львівській області. Офіційно тут постійно проживає дев'ять осіб. Насправді-двоє. Село оживає раз на рік - на храмове свято 12 липня.

фото: Роман Барабах / Локальна історія
фото: Роман Барабах / Локальна історія