Співачка Злата Огнєвіч, яка вже восени постане перед своїми фоловерами героїнею другого сезону популярного шоу "Холостячка", презентувала кліп на україномовну пісню "Мій назавжди". Дівчина показала себе відкритою, готовою до нових романтичних відносин, яких вона прагне знайти на реаліті-шоу.

Я починаю все з чистого аркуша. Саме тому співаю: "Мій назавжди, тільки я і тільки ти". У житті таким етапом для мене стала участь в головному романтичному шоу країни – "Холостячка", – підписала кліп Огнєвіч.

Нагадаємо, українська популярна співачка Злата Огнєвіч, кілька років тому відверто розповіла про те, що мала думки про самогубство, бо страждала через особисте життя, яке не складалось.

Тоді, вона написала чуттєвий пост про те, що: "Час спливає дуже швидко, щоб витрачати життя на те, що не дарує любові. Так! Саме кохання і пристрасть необхідні у всьому, чим ми займаємося! І це є значенням найвищого порядку. Після того як у моєму житті була глибока депресія на фоні різних невдач, настільки глибока, що я намагалася піти додому, на небо... Так ось, прийшовши до тями і відчувши, що я все ще дихаю, спершу я захотіла побачити безкрає сонце, щоб воно заливало собою все навколо! То був сильний поштовх, я немов прокинулася від хворобливого сну, усвідомивши, як же сильно я люблю життя. І тоді я вирішила, що хочу бути найкращою версією себе. Саме це і стало головним девізом, моєю мотивацією!"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього, образ її життя кардинально змінився - вона стала більш відвертою, емоційною та відкритою. Через довгий період після невдалих стосунків, вона вже готова відкрити своє серце для нового кохання , яке сподівається знайти на проєкті.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила 10 правил сильної жінки: не кожен чоловік витримає

Також, Знай.uа писав "Холостячка" Злата Огнєвич почала життя з чистого аркуша: "Мій назавжди"

Як раніше повідомляв Знай.uа "Холостячка" Злата Огнєвіч у розпал зйомок зробила неочікуване зізнання: "Відчуваю любов"