Третій президент України Віктор Ющенко має розкішний особняк під Києвом у селищі Нові Безрадичі. Територія володінь - 3,5 гектара, а навколо володіння Ющенка захищає болотистий канал близько трьох метрів завширшки.

Про це повідомляє "Страна".

У селищі Нові Безрадичі, що в 20 кілометрах від Києва Віктор Андрійович Ющенко побудував свій заміський маєток. У цей особняк третій президент переїхав в 2014 році з державних дач в Конча-Заспі.

Особняк Ющенка, фото "Страна"
Особняк Ющенка, фото "Страна"

Місцеві жителі жартома кажуть, що у них село імені Ющенка. Адже раніше тут розташовувався його старий, більш скромний особняк. А пізніше неподалік політик звів величезну будову, в рази більше колишнього. Зараз його територія становить 3,5 гектара.

Дорога від траси до його будинку якісно заасфальтована, горять всі ліхтарі і місцями висять камери спостереження. Перед поворотом до будинку Ющенка з обох сторін траси встановлено знак "поворот направо заборонений", "поворот наліво заборонений",

Віктор Ющенко знайшов спосіб захиститися від небажаних гостей, тому навколо його земель виритий канал близько трьох метрів завширшки. До того ж цей рів болотистий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Особняк Ющенка, фото "Страна"
Особняк Ющенка, фото "Страна"

На ділянці політика є ферма, сад, кілька водойм, столярна майстерня, знаменита бджолина ферма, хата-музей і кілька вітряних млинів. На одному з водойм встановлено кілька рибальських містків. Також на березі спорудили місце для барбекю з великою критою терасою.

У екс-президента тут ціле господарство. Тому більша частина території відведена для вигулу коней. Також є кілька городів і теплиця.

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський потрапив у топ-10 найпопулярніших світових лідерів: обігнав Еммануеля Макрона і Джастіна Трюдо.

Як повідомляв портал "Знай.uа" уряд представив план заходів на День Незалежності України 24 серпня.

Також "Знай.uа" писав, Зеленський сказав, коли закінчить будувати українські дороги. Зеленський заявив, що відповідає за якість доріг