Популярна телеведуча та наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь має чимало прихильників. За її життям в Instagram стежить понад 300 тисяч осіб, тому ведуча з задоволенням тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу Олена-Крістіна Лебідь потішила своїх підписників новим кумедним відео. Вона показала як за допомогою заповільненої зйомки стрибає і при цьому її плаття немов вібрує від цього. При цьому під час стрибків телеведуча ненароком засвітила свою спідню білизну.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з instagram

"А у вас теж сукня вібрує? 🙈😂😂😂", - іронічно підмітила Олена-Крістіна Лебідь.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з instagram
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот з instagram

Користувачам мережі прийшлося до душі нове відео Олени-Крістіни Лебідь й вони прийнялися залишати для неї свої коментарі.

"Класне плаття!👍", "Крістіна, Ви чарівна на всю голову❤️❤️❤️", "Класс🔥🔥🔥", "Клас", "Красива🔥", "Ахаха, іноді) У вас прекрасне плаття😍🔥", "Класссс !!!! Кріссс, у вас навіть плаття таке ж веселе і яскраве - як ви !!!!! 🌈", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі...". Телеведуча радить спочатку зателефонувати в супермаркет і дізнатися, чи є взагалі у Вас "бонуси"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь показала дикі розваги в ліжку- "Пішла в припадок"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена- Крістіна Лебідь заговорила про подарунки від іноземців: "Шліть їх в…"