Потужні зливи, що обрушилися на захід ФРН, викликані циклоном "Бернд", забрали життя понад 80 осіб. 1300 осіб в районі Арвайлер числяться зниклими безвісти.

У четверг, 15 липня, зливи, викликані проходженням циклону "Бернд", призвели до рекордної кількості опадів. В результаті річки вийшли з берегів – населені міста затопило і локально зруйнувало. Місцева влада оголосила про надзвичайний стан.

У районі Арвайлер у федеральній землі Рейнланд-Пфальц обрушилися шість будинків. Люди були змушені чекати рятувальників на дахах своїх будинків. Для порятунку постраждалих були задіяні вертольоти. Значну допомогу надавали добровольці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За останніми даними, жертвами стихії стали щонайменше 93 людини. У Північному Рейні-Вестфалії загиблими значаться 43 людини, в Рейнланд-Пфальці — 50. Серйозніше за інших постраждав район Арвайлер, де безвісти пропали 1300 осіб (3,5 тис.осіб раніше були евакуйовані в спеціальні установи).

У районі лиха зараз не працює мобільний зв'язок – зниклі можуть бути живі, але поки не мають можливості повідомити про своє місцезнаходження.

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза"

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.