Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Вона повернулася з Албанії, але все ж продовжує ділитися знімками з відпочинку, на якому побувала разом з фанатами, і враженнями від поїздки по декількох містах, включаючи столицю Тирану, Берат і Джирокастро, включений в список ЮНЕСКО, будучи культурною цінністю для всього людства.
А зараз "Зайка" знову з'явилася в купальнику з невеликим, але безкоштовним зміною в зовнішності. Юлія зазначила, що губи були видозмінені через те, що вона напилася води, і через спеку їх роздуло.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

"У кого я робила губи? Я просто напилася води і їх роздуло на спеці😬 навіщо платити більше🤗", - пише фіналістка "Холостяка" в публікації.

"Так ти робила губи у знаменитого доктора H2O😅", "У тебе все ідеально👌😍🔥🙌і ніяких пластик не треба😍", "Красунечка наша🔥🔥🔥 Купальник бомбезний👍🏻👍🏻", "Красиві всі: і Юля, і купальник, і пейзаж😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" зізналася, як її обманювали в Албанії на гроші: "Люблять трішечки"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" не на жарт захопилася іншим після "Холостяка": "Любити..."

Знай.ua писав, Юля "Зайка" в купальнику доступно пояснила Холостяку Заливако, чим вона краще Анни Богдан: "За настроєм"