"Плаваючі" міста, паніка і тисячі зниклих: на західну Європу обрушилася потужна повінь

Зливи, викликані проходженням циклону "Бернд", призвели до рекордної кількості опадів. В результаті річки вийшли з берегів – населені міста затопило і локально зруйнувало. Місцева влада оголосила про надзвичайний стан.

У районі Арвайлер у федеральній землі Рейнланд-Пфальц обрушилися шість будинків. Люди були змушені чекати рятувальників на дахах своїх будинків. Для порятунку постраждалих були задіяні вертольоти. Значну допомогу надавали добровольці.

Повінь у Німеччині, скріншот з відео
Повінь у Німеччині, скріншот з відео

Ринок землі запрацював: Денис Шмигаль озвучив мінімальну вартість гектара в Україні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що за більш ніж два тижні роботи ринку землі Україні сформувалася її середня мінімальна вартість.
За його словами, на даний момент вартість менше попередніх прогнозів уряду. Так, вартість гектара землі становить близько 1000 доларів.

"Мінімальна ціна, за якою можна виставляти землю на продаж, – по кожній області вона відрізняється, але в середньому – це близько однієї тисячі доларів за гектар", — сказав сказав прем'єр-міністр.

ринок землі, скріншот з відео
ринок землі, скріншот з відео

"Золота" ракетка України Еліна Світоліна і Гаель Монфіс зіграли весілля: перші кадри

Про їхнє весілля стало відомо з нового поста в Instagram Гаеля Монфіса. На його сторінці з'явилися фотографії іграшкових копій Еліни Світоліної і Гаеля Монфіса в образах супергероїв, а внизу можна побачити підпис "Містер і місіс Монфіс".

Наречений кращої тенісистки України опублікував два знімки і прокоментував їх словами "Великий день". На фотографіях також вказана дата-16 липня 2021 року.

Еліна Світоліна і Гаель Монфіс, instagram.com/iamgaelmonfils
Еліна Світоліна і Гаель Монфіс, instagram.com/iamgaelmonfils

Елітну резиденцію Віктора Ющенка показали з висоти: Пасіка, будинок-музей і вітряні млини

Третій президент України Віктор Ющенко має розкішний особняк під Києвом у селищі Нові Безрадичі. Територія володінь - 3,5 гектара, а навколо володіння Ющенка захищає болотистий канал близько трьох метрів завширшки. У цей особняк третій президент переїхав в 2014 році з державних дач в Конча-Заспі.
Віктор Ющенко, скрыншот із відео
Віктор Ющенко, скрыншот із відео

Разумков повідомив про затвердження нового Герба України: калина, щит і літнє свято

Як повідомив в ході брифінгу Голова ВРУ, зараз підготовчий етап вже пройдено і наступним кроком вже має стати безпосередньо розгляд законопроекту № 5712 в сесійній залі в першому читанні.

"Ми включили це питання до порядку денного, скоротили терміни підготовки до першого читання-далі поки що нічого не відбувалося. Позачергова сесія може відбутися в серпні. І тут є важливий момент-для того, щоб прийняти цей Закон, необхідно 300 голосів", - зазначає Глава парламенту Дмитро Разумков.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ