Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

На початку місяця виконавиця подарувала громадянам власну сексуальність і несподівані фрагменти шоу, під час сольного концерту в Cuba Camp з чудовими танцівницями. А зараз вона продовжує відпочивати на морі, демонструючи знімки в різних купальниках, і на різних локаціях.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Зараз Каменських опинилася на дошці для веслування стоячи, але в сидячому на колінах положенні. І дивлячись кудись вдалину, будучи в кепці і посміхаючись.

"Це велике щастя, мати можливість відпочиваючи працювати ♪ сьогодні ще одну сцену запалимо☀️💃🏻🤪❤️", - писала вона якось раніше.

А зараз просто підкреслила, що є героїнею морських пригод.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Настя, красуня❤️❤️❤️❤️❤️", "Знайомі гори😍 😍", "Купальник💣💣💣", "Красива 😍 купальник супер🔥💗🙌", "Фотка прикольна👏👏 👏", "Крутишка❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Дуже гарний купальник! Де ви такий купили?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як Потап осоромився на відпочинку: "Льоша!"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських подражнила українців розкішною вечерею в кілька мінімалок

Знай.ua писав, Настя Каменських у міні-бікіні вразила відвертим фото на яхті: "Анастасія Волочкова відпочиває"