Українська виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова) любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 400 тисяч чоловік.

Як відомо, в 2020 році Анастасія вийшла заміж за капітана команди КВК "Одеські манси" Сергія Середу, зараз пара в очікуванні появи дитини. Обидва часто діляться подробицями і всіма радощами становища співачки.

Цього разу артистка розмістила зворушливу фотографію, на якій чоловік ніжно обіймає її, уткнувшись в шию. Під публікацією вона написала пост про труднощі вибору імені малюка, адже у всіх членів сім'ї є свої варіанти, а домовитися вони поки не зуміли.

"Обираємо ім‘я сину… Ця тема піднімається на високих тонах у нас в сім’ї вже довгий час, і все безрезультатно…🙈В Сєргєіча одні варіанти, в мене другі- бабусі/дідусі ,то взагалі окрема тема) Просто нам здається це дуже важливо для карми нашого карапуза, адже як назвеш- так і буде, згідні? Ім‘я мужчини має бути сильним, нести конкретний посил, давати впевненість у собі ✊", - написала MamaRika.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що чоловік MamaRika придумав, як їм розбагатіти на дитину і накопичити на квартиру: "По 860 грн щомісяця"

Нагадаємо, що співачка MamaRika видала три секрети щасливої вагітності: "Вдалося не поправитися"

Як повідомляв Знай.uа, вагітна співачка MamaRika оголила животик перед пологами: "Місія здійсненна"

Також портал Знай.uа писав, що вагітна співачка MamaRika потрапила в лікарню: "Все йде не за планом"