Днями пресслужба Monobank повідомила своїм клієнтам про зміни в тарифних планах. Конкретніше новації торкнулися вихідних SWIFT-платежів. Крім цього фізичним особам-підприємцям тепер можна поповнювати рахунок через вуличні термінали і каси банківських установ.

Листи з такими повідомленнями були направлені всім клієнтам відомого банку.

Детальніше про те, що змінилося.

Перш за все, будуть змінені певні тарифи.

Наприклад:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще
  • знайти кошти користуючись SWIFT-переказом, коли цього вимагає клієнт банку тепер коштує: $40 для SWIFT-платежів в доларах, 40 євро для SWIFT-платежів в інших валютах;
  • уточнення, коригування або повернення SWIFT-переказу за запитом клієнта: $40 для SWIFT-платежів в доларах, 40 євро для SWIFT-платежів в інших валютах.

Крім цього, значно спрощена робота ФОПів-у них тепер є можливість поповнювати рахонк користуючись термінальними мережами і касами будь-яких банків.

Нагадаємо, Monobank-продукт АТ» Універсал Банк", який створений в рамках співпраці з командою Fintech Band. Monobank випуску ' кредитні картки, надає можливість створювати депозити та інші послуги. Крім цього, має зручний у використанні мобільний додаток, який працює тільки на мобільних пристроях. клієнтам пропонують значний вибір банківських послуг, у тому числі безкоштовні грошові перекази Зручна оплата комунальних платежів, можливість взяти участь в акційних пропозиціях банку і отримати кешбек, контролювати свої фінансові операції, а швидка і професійна служба підтримки в звичних для вас месенджерах (Viber, Facebook Messenger, Telegram) або по телефону, відповість на будь-які питання.

Нагадаємо, згідно досліджень, банк являється одним з найбільш популярних серед молоді. Покоління старшого віку, найчастіше вибирають банківські установи, які більше на слуху.

Нагадавши, Борги за комуналку і аліменти автоматично спишуть з карт українців

Теж, Знай.ua писав, На українку взяли кредит в "Монобанку" після крадіжки телефону, співробітники тільки поспівчували

Як раніше повідомляв Знай.ua "Монобанк" змусив клієнта милуватися на сумного кота - " 4-а доба…"