Дружина українського актора Дмитра Ступки Поліна Логунова влаштувала скандал організатором на концерті виконавця Jah Khalib в Києві.

Про це стало відомо завдяки негативним висловлюванням самої Логунової в бік піар-менеджера, які з'явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано 140 тисяч людей.

А все почалося через те, що Поліні Логуновій на концерті Jah Khalib в NAVY дали стоячі місця, а не місце за ВІП-столиком. Як висловилася дівчина, то вона "медійна особистість і дружина не останньої людини в країні".

"Організатори концерту YULA Company розповіли нам, що ВІП-місця були тільки за гроші, а всі запрошені зірки стояли в загальній зоні. Ні їм, ні Поліні стіл ніхто не обіцяв",- розповіли в телеграм-каналі Культурна пральня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому Логунова не підбирала висловлювання в бік піар-менеджера Єлизавети, у якої і вимагала стіл.

"Крихітко, ти хто, б*ядь. Своє фе будеш висловлювати хлопчикові, який тебе смикає за подаруночки, а не моєму чоловікові. На секундочку, без однієї хвилини народному артисту. Підрости спочатку до рівня мого підборіддя", - сказала "медійна особистість".

Найцікавіше в цій історії - реакція чоловіка Поліни Логунової Дмитра Ступки. У листуванні з Єлизаветою Дмитро попросив знайти стіл для благовірної, тому що вона йому "дзвонить і псує настрій".

скріншот з телеграм-каналу "Культурна пральня"
скріншот з телеграм-каналу "Культурна пральня"

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка відверто зізнався про зради і розлучення з Поліною Логуновою: "думки з'являлися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Ступки Логунова похвалилася плоским животиком і розповіла про голодування: "Кальян, вінішко, психи"

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Ступка і Поліна Логунова розкрили всю правду про розлучення: "хотілося додати перчика"