Популярна американська телезірка, модель, актриса і світська левиця Кім Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 234 мільйонів шанувальників.

Цього разу 40-річна знаменитість вирішила вкотре похвалитися своїми формами і виставила фото в купальнику.

Так, Кім вирішила прийняти сонячні ванни розсікаючи на яхті неподалік лісу.

На фото телезірка постала в блискучому купальнику пудрового кольору. Щоб нічого не заважало отримати бронзову засмагу, Кім вилізла на передню частину судна, де підставилася під прямі сонячні промені.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Не ставайте занадто зайнятими зароблянням на життя, щоб забути про те, щоб заробляти на життя, - Доллі Партон. Дружнє нагадування завжди приділяти трохи часу собі", - підписала знімок Кім.

Нагадаємо, раніше Кайлі Дженнер приспустила сукню, щоб показати свою роботу: "Великі с*ськи". Кайлі Дженнер опинилася на природі, демонструючи свою вишукану фігуру в чорній сукні і зеленій білизні з кросівками.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником.Американську модель підозрюють у відносинах з репортером CNN

Також «Знай.иа " писав, що Плач і дивись: після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою. Кім Кардашьян опинилася в списку найзаможніших людей планети The World's Billionaires за версією видання Forbes.