Всесвітньо відома співачка, зірка поп-сцени Брітні Спірс частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 31 мільйона чоловік.

Минулого місяця виконавиця почала ґрунтовну "війну" за свою свободу, проти опікунства над нею. А зараз вона і зовсім заявила, що відмовляється виступати і записувати нові пісні, поки батько має над нею контроль. Але це не стосується повного завершення кар'єри, а тільки паузи на невизначений термін.

Брітні Спірс, фото з Instagram
Брітні Спірс, фото з Instagram

Але на "поганiй" стороні разом з татом виявилася і молодша сестра Джеймі, яка вирішила прийти на музичну церемонію, забрати нагороду за Брітні Спірс і навіть виконати пару пісень.

"Я б воліла ділитися відео з моєї вітальні, а не зі сцени у Вегасі, де деякі люди відійшли далеко, що не могли навіть потиснути мені руку. Через це я підсіла на травичку і не заперечувала, але було б непогано мати можливість піти в тр*ханий спа-салон", - заявила вона.

Брітні Спірс і Мадонна, фото: скріншот з відео
Брітні Спірс і Мадонна, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Брітні вирішила не відмовлятися від гострих висловлювань, тому послала всіх людей, які не хочуть їй свободи.

"Поцілуйте мене в дупу, їжте л*йно і наступiть на Лего", - йдеться на зображенні в Instagram.

Нагадаємо, бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"

Як повідомляв "Знай.ua", Брітні Спірс отримала підтримку від подруги з минулого: вже допомогла один раз 10 років тому

Знай.ua писав, Брітні Спірс більше ніколи не стане мамою? У співачки серйозні неприємності