Відома українська актриса і гумористка Тетяна Песик не надто часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 475 тисяч чоловік.

Дівчина здобула популярність завдяки участі в проектах комедійного жанру, включаючи "Лігу сміху" з командою під назвою "VIP Тернопіль", а також у скетчі "Країна У". І якщо багато хто може запам'ятати Тетяну в парі разом з персонажем Володькою, зараз вона постала в чарівному образі, самостійно назвавши себе ракетою.

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

Песик вирішила поводити трохи камерою, щоб згодом відобразити досить глибоке декольте, і груди, яка в цьому вирізі може приманити до себе погляд.

"Ракееета 😂 😂 mua: @kris_tina_m_", - пише актриса в публікації.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тетяна Песик, фото: Новий канал
Тетяна Песик, фото: Новий канал

"😍 😍 😍Ховайся, Дженіфер!!!...", "Мммм, непогано)", "Красуня!!!", "Пані Тетяна Володимирiвна, ви чарівні ❤️❤️❤️❤️❤️", "Шикарна🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ви божественні, Тетяна❤️❤️😍 😍", "Мерилін Монро нервово курить за парканом))))", "Довго малювали? Оно того варте❤️", "З такою красунею можна зустрічатися і домагатися😍🔥❤ ️♥😘🌹", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Песик)
Коментарі, скріншот: Instagram (Песик)

Нагадаємо, в зірку Жіночого кварталу Тетяну Песик вселилася Оля Фреймут - "Дівчата, вчимося гладити труси"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик в ліфчику поділилася секретами краси: "Приємні бонуси"

Знай.ua писав, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" показала, як може зігнутися перед українцями: показати будь-яку букву алфавіту