З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дивні події, прийшли доволі тривожні новини. Так, в Кемеровській області під час циркового виступу ведмідь двічі напав на свою дресирувальницю.

За інформацією місцевих журналістів, сталося це під час виступу "Їхали ведмеді" цирку шапіто.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з російських телеканалів.

Ведмідь напав на дресирувальницю, скріншот: YouTube
Ведмідь напав на дресирувальницю, скріншот: YouTube

Жінка за допомогою помічників досить швидко вирвалася з лап хижака. Схоже, що серйозних травм вона отримати не встигла, але звір порвав на ній колготки. При цьому глядачі залишалися сидіти на своїх місцях, жодних огорож в залі не було, але це нікого з тих, що прийшли не злякало.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Звіра змогли втихомирити і виставу продовжили. Ведмідь знову спробував напасти на дресирувальницю і вдарити її лапою по голові, але її захистив колега.

Попередньо місцевими слідчими органами встановлено, що до медичних закладів з травмами, отриманими під час нападу великої тварини, ніхто не звертався.

Також встановлено, що під час виступу ведмедів огорожу манежу не виставлялося, оскільки звірі виводилися на повідку. Слідством буде перевірено, чи відповідає це нормам безпеки.

Раніше повідомляли, зоопарки під загрозою закриття: "слуги" Зеленського хочуть заборонити використання тварин.

Як повідомляв Знай.uа, ведмедик Селфі після смерті мами став дружити з людьми: "Приходив на базу і клянчив їжу".

Знай.uа писав, слони влаштували побоїще в розпал циркового виступу: у програмі цього не було.