Зі Сполучених Штатів Америки буквально "прилетіли" дуже ліберальні новини. Так, в авіакомпанії "JetBlue Airlines" на роботу вийшли чоловіки-бортпровідники, найдивовижніше в їх роботі те, що ці хлопці в жіночій формі стюардеси.

Про те, що на рейсах лоукостера JetBlue працюють чоловіки-бортпровідники в сукнях, повідомив американський журналіст Джон Карділло.

Про це з посиланням на джерело в авіакомпанії він написав у себе в Twitter, де розмістив і фотографії.

Стюард компанії JetBlue, фото: Twitter
Стюард компанії JetBlue, фото: Twitter

"Це реальність, і вона вийшла з-під контролю. Очевидно, пасажири лютують", - написав Карділло.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також стало відомо, що в JetBlue є гендерфлюїдні бортпровідники, тобто "сьогодні він Аліса, а завтра Алекс". Раніше авіакомпанія JetBlue підтримала транс-персон і в своєму акаунті в Твіттері вітала з Міжнародним днем видимості трансгендерних людей. Поки компанія JetBlue не прокоментувала фотографії чоловіків-стюардів.

Публікація Джона Карділло, скріншот: Twitter
Публікація Джона Карділло, скріншот: Twitter

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно в Сполучених Штатах Америки сталася ситуація з жінкою, яка покусала стюардесу під час рейсу. Тоді її довелося прив'язати до крісла і заклеїти рота, що зовсім її не зупинило, продовжуючи ображати інших пасажирів.

Раніше повідомляли, стюардеса-непосида перевернула літак догори дригом, вся справа в шикарних ніжках.

Як повідомляв Знай.uа, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Знай.uа писав, у літаку Чита-Москва помітили "пісяючого хлопчика": напився і помстився.