Відома українська гумористка та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару має величезну аудиторію шанувальників. За її життям в Instagram стежать понад 380 тисяч осіб, тому вона з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото з відпочинку. Гумористка позує на яхті у купальнику чорного кольору, який вдало підкреслює струнку фігуру Сопонару.

Ірина Сопонару, фото з instagram
Ірина Сопонару, фото з instagram

Щоб зробити свій пляжний образ більш цікавим зірка пов'язала на голову червону бандану та одягла темні окуляри. Свій образ українська гумористка доповнила стильним кольє та браслетами.
Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото Ірини Сопонару і вони прийнялися залишати для зірки десятки компліментів.

"Полуниця бомба 💣😍", "Спокуслива Іринка🔥", "Стильно, кльово🙌🔥 і фото класне)", "Оце жінка! 😍😍😍", "Солоденька Іруська😍😍😍", "Красуня❤️❤️🔥🔥" , "Неймовірна красуня дуже гарне довге біле волосся круто ❤️ 🙌 🔥", "Я, звичайно, не пірат, але таку яхту б угнал😂👍💖", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що Леся Нікітюк у червоному латексі позичила ідею у Кім Кардашьян: "коли колишній запросив на побачення"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських роздяглася до трусів, ледь прикривши груди: "Бачив тільки Потап"

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала свою "дорослу дівчинку" всьому світу: "Включаємося"