Стало відомо про те, що колишній прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель запустила в продаж свою першу книгу. Там вона розповіла про те, як працювала з гарантом тривалий час.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де і залишила всі посилання на придбання своєї першої книги.

"Не можу повірити, що тримаю в руках перші надруковані екземпляри! З сьогоднішнього дня книгу можна замовити онлайн", - ділиться емоціями з шанувальниками дівчина.

На даний момент книгу можна замовити на сайті "Клуб Сімейного Дозвілля", і її вартість складе 190 гривень. У магазини ж її тільки почали розвозити, і прийти, придбати офлайн можна буде починаючи з 1 серпня. У роздріб ціна складе 230 гривень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більш того, в четвер, 22 липня, Юлія Мендель розіграє кілька книг серед своїх шанувальників в ефірі програми "Сніданок з 1+1", а також в YouTube-програмі "ходять чутки", разом з Раміною Есхакзай.

У коментарях під даною публікацією можна помітити і Іллю Киву, народного депутата України. "Потужно!!! Прорив!!!"- коротко і лаконічно написаний коментар.

Нагадаємо, що про вихід книги стало відомо ще на початку липня. Юлія Мендель розповіла, що там вона написала про роботу з президентом, закулісся української політики, а також про націю в цілому. Назву вона вибрала гучне- "кожен з нас президент".

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого"

Як повідомляє портал Знай.uа Юлія Мендель відверто розповіла про свою книгу: "не можна залишатися позитивним героєм"

Також Знай.uа писав, що Юлія Мендель оголила спокусливу частину тіла перед презентацією книги про Зеленського