Минулого тижня між популярним українським блогером Олексієм Дурневим і телеведучою, інтерв'юером Машею Єфросиніною стався невеликий конфлікт, після публікації хлопцем Stories з невтішним висловлюванням на адресу знаменитості.

У нього запитали, чи піде він на інтерв'ю до Єфросиніної. І Олексій зазначив, що найімовірніше відмовиться від подібної пропозиції, так як Марія, за його словами, досі не може розібратися, чи є вона інтерв'юером або ж суперзіркою з минулого. Зараз Дурнєв опублікував нове відео під назвою "Дурнєв дивиться сторіс #76".

Олексій Дурнєв, фото з instagram
Олексій Дурнєв, фото з instagram

Протягом години блогер ознайомлюється зі сторінками і публікаціями тих чи інших популярних персон, а Маша Єфросиніна теж опинилася в цьому списку.

"Маша Єфросиніна, публічна особистість, мама, актриса, ТБ-ведуча, засновник... бл*ть, згадав. У неї ж є одяг. Вона називається @mashsh.wear. І це єдиний бренд одягу, назву якого можна зробити випускаючи повітря з в*гіни", - говорить шоумен.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube
Олексій Дурнєв, скріншот: Youtube

А щодо відмови прийти на інтерв'ю до телеведучої, Дурнєв заявив, що завжди може передумати, адже ніяких контрактів не підписував. А в Stories до цього нічого образливого не говорив. Хоча колега Єфросиніної Раміна писала йому дуже багато, бо так і повинні робити всі інтерв'юери.

"Ви раз написали, вам відмовили, ви образилися і втратили одного з гостей. Я така людина, я змінююся. І нічого образливого в цьому немає. Маша, мені здається, в цій ситуації вам дуже зручно бути ображеною", - додав хлопець.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв публічно образив Машу Єфросиніну: "Це не по-пацанськи"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona засвітила коханого в таксі, якого приховувала від усіх

Знай.ua писав, Соня Плакидюк видала, як схуднути на відпочинку з all inclusive: не відмовляйтеся від смаколиків