Зовсім недавно ми ознайомлювалися з неймовірним рецептом кабачків в гострому соусі для тих, кому звичайна консервація вже трохи набридла.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ для цього нам потрібні були наступні інгредієнти - 3 кг кабачків, 3 одиниці моркви, один гіркий перець, 100 гр. часнику, стакан 9% оцту, стільки ж цукру і масла, а також 2 ст. л. солі. А зараз знову повертаємося до кабачків, але зробимо щось круте і неповторне - нагетси з цього овоча.
Нам всього лише потрібно дві одиниці кабачка, стільки ж яєць, 50 грамів сиру, 80 грам панірувальних сухарів, сухий часник і сіль. А приготування складається з декількох етапів, на першому з яких беремо кабачки і нарізаємо їх на брусочки, після чого солимо. Далі перемикаємо увагу на яйця і сир. Натираємо сир, змішуємо з сухарями і сушеним часником. А потім всипаємо туди сіль і злегка перемішуємо.
Залишається тільки вмочити кабачок спочатку в яйце, а вже потім в сухарі з сиром. Викласти ще сирий продукт на деко і відправити в духовку, де випікати слід нагетси протягом 35 хвилин, використовуючи температуру в 180 градусів.
Коли час пройде і вже будете готові подавати страву на стіл, робіть це з соусом тар-тар. Приємного апетиту!
Нагадаємо, ідеальні кабачки в гострому соусі на зиму: рецепт для тих, кому не вистачає різноманітності
Як повідомляв "Знай.ua", тещин мова з кабачків: простий рецепт найніжнішого лечо на зиму
Знай.ua писав, борщ взимку за 3 хвилини: смачна заправка, яка заощадить багато часу