Давайте розберемося з дуже цікавим рецептом помідорів з шикарною назвою "По-царськи", які виходять неймовірно смачними і солодкими.

І для цього нам знадобляться помідори в невизначеній кількості, бо невідомо, скільки їх може увійти в одну трилітрову банку. Також кріп парасолькою, дві-три гвоздики, стільки ж запашного перцю горошком, маленький шматочок перцю чилі, лавровий лист, четвертинку солодкого перцю, один зубчик часнику, столова ложка солі, склянка цукру і чайна ложка лимонної кислоти.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

З інгредієнтами розібралися, тому відразу ж займається приготуванням. Починаємо, звичайно ж, з головного продукту - помідорів, які потрібно ретельно помити, але і це ще не все.

Далі проколюємо їх зубочисткою, проте робимо це так, щоб жоден з них не тріснув. Потім викладаємо на дно банки кріп, гвоздику, гострий перчик, запашний перець, перець болгарський і лавровий лист.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Помідори, скріншот: Youtube
Помідори, скріншот: Youtube

А за ними вже помідори. І головне робити це не зі стерилізованою банкою, робимо це вже після! Заливаємо окріп, коли закінчили з помідорами і залишаємо остигати.

На наступному етапі зливаємо воду, додаємо порізаний зубчик часнику, лимонну кислоту, сіль і цукор. Знову заливаємо помідори окропом і закочує їх. Ставимо банки на кришки, вкутуємо в ковдру і залишаємо до повного охолодження.

Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube
Консервування помідорів на зиму, скріншот: YouTube

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився рецептом ніжного паштету з курки: "Легкий" на шлунок"

Як повідомляв "Знай.ua", сирна соломка за 25 хвилин: корисна Заміна чіпсам і попкорну під фільм або серіал

Знай.ua писав, позбудьтеся від вершинної гнилі помідорів раз і назавжди: простий і перевірений спосіб