На неї підписані понад 3 мільйони фоловерів. І її прихильники просто в росто у захваті від краси і почуття гумору Лесі Нікітюк. Щодня вона, у специфічній формі, показує своє життя, відпочинок та роботу.

Цього разу їй також було що показати. Кілька годин тому, в своєму профілі в Інстаграм, вона виклала кілька сторіс із свого тренування в спортзалі.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Звісно і ці відео були у манері Лесі Нікітюк - вона кумедно пересувала ніжками на велотренажері, а також робила інші вправи з допомогою довгих чорних канатів, які крутила в руках.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся, як завжди виглядає неперевершено - на ній чорний обтягуючий спортивний костюм. Помітно, що вона тренується із усіх сил - на чолі виступає піт, а волосся розвівається від "шаленої" швидкості із якою вона крутить педалі велотренажера.

Нагадаємо, Леся нікітюк вирішила трохи схуднути. Для цього вона сіла на спеціальну дієту . Також почала посилені тренування. Практично щодня вона ходить до спортзалу і не забуває ділитись відео із своїми підписниками. Вони за це щедро відповідають їй лайками та підпискою. Мабуть, це справжня ідилія між зіркою та фанатами.

Нагадаємо, "Пом'ята" Леся Нікітюк здивувала українців зміною образу: "Це ж ночнушка"

Також Знай.uа писав Леся Нікітюк і Олександр Педан спробували одружити Тіну Кароль і Дана Балана: у відповідь тільки середній палець

Як раніше повідомляв Знай.uа Леся Нікітюк у червоному латексі позичила ідею у Кім Кардаш'ян: "Коли колишній запросив на побачення"