Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Цього разу 33-річна ведуча показала у своїх Insta Stories, як вона провела ранок вдома. Так, Нікітюк позує перед камерою телефону в блакитній косметичній масці на обличчі та патчах під очима.

Судячи зі знімку, вранці Леся одягла легку білу сорочку в смужку, доповнивши образ мінімалістичними прикрасами – браслетом, сережками-кільцями і намистом з перлів.

Варто зазначити, що на знаменитості немає ні краплі макіяжу, а фотографія була опублікована без фільтрів і Instagram-масок. З таким природним виглядом Леся Нікітюк виглядає набагато молодше свого віку і помітно свіжішою.

До кадру ведуча прикріпила смішний смайлик сонечко, яке п'є каву.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала вагітний животик на всю Україну: "Скоро тут буде малюк".

Нагадаємо, Леся Нікітюк повернула Instagram і закрила рота хакеру: "Розумію, хто це зробив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк з обличчям Гордона перелякала українців у Іnstagram: "П**да тобі".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зізналася, що заробляє більше за хлопця: "Ф*гово однозначно". Телеведуча задалася питанням, як зберегти відносини з хлопцем, який заробляє менше, ніж дівчина.