Український актор і популярний телеведучий Андрій Джеджула любить радувати своїх шанувальників подробицями свого особистого і творчого життя в соцмережах.

Цього разу чоловік опублікував зворушливе фото зі своїм 13-річним сином Даніелем від першого шлюбу з Хрісанти Дімопулос.

У кадрі хлопці позують на самокаті, в самому серці Києва – на Майдані Незалежності. Батько мило цілує сина в верхівку, а той широко посміхається і насолоджується моментом.

"Не так багато випадків, коли я можу обійняти і поцілувати іншого чоловіка Частіше цілуйте і обіймайте своїх дітей!"- написав Андрій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто зазначити, що зараз артист переживає не найкращі часи. Він на стадії розлучення зі своєю дружиною Юлією Леус, яка народила йому дочку Аделіну.

Раніше ми писали про те, що кинутий Андрій Джеджула поскаржився на знущання з боку дружини: "Я знайду тата Аделічці". Відомий телеведучий Андрій Джеджула публічно відповів на звинувачення і пресинг дружини Юлії.

Нагадаємо, що кинутий Андрій Джеджула вирішив йти до суду заради дочки: "Шалено боляче". Джеджула поскаржився, що Юлія не дає йому бачитися з дитиною і вимагає встановити порядок зустрічей з дочкою через суд.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Джеджула видерся на дах 40-поверхового будинку і показав наслідки розлучення. Артист опублікував шокуюче відео.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Андрія Джеджули підлила масла в скандал з судами і дитиною: "Він любить війну з жінками"