Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя.

Цього разу 50-річний ведучий розмістив на своїй сторінці в соцмережі чарівну фотографію з сімейної вечері в ресторані. У кадрі спільний з Катею Осадчою син Іван поїдає піцу, насолоджуючись кожним шматочком.

"Вечірній візит з Іваном на піцу! (Поки мама на роботі і не бачить😇)", - жартівливо написав Юрій.

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію і захопилися хлопцями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, як Юрій Горбунов розважається без вагітної Каті Осадчої: "Відпочинок на воді!"

Нагадаємо, що Юрій Горбунов "втік" від вагітної Каті Осадчої заради паперу: "Купіть, не пошкодуєте". Нещодавно подружжя відпочивали в Одесі, фотографувалися біля безлічі визначних пам'яток і заходили в популярні заклади.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Горбунов обійняв їх з Катею Осадчою маленького ангела: майже день народження. У кадрі Юрій ніжно обіймає свого 4-річного сина Івана. Артист зазначив, що 7 липня святкує Івана Купала-день ангела свого первістка.

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча засумувала за минулим: без Горбунова і вагітного живота. Ведуча вирішила повернутися в минуле і згадати сонячний відпочинок.