Відома українська журналістка і дружина півзахисника збірної України і "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан розповіла, як з'явився її псевдонім.

Про це вона вирішила розповісти в одному зі своїх інтерв'ю, яке вийшло на YouTube-каналі футбольного коментатора Віктора Вацко - "Вацко Live".

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Як відомо, прізвище з народження у дівчини була Щеглова, однак, в якості псевдоніма вона вирішила використовувати псевдонім Влада Седан, і як зізналася журналістка, він прив'язався до неї ще за час студентських часів.

"Я жила в гуртожитку, вчилася коли в університеті. Тоді була дуже популярна пісня Тіматі репера, і якось воно так прив'язалося, і мене почали так називати. І в гуртожитку, і в групі, і взагалі мої друзі. Багато в телефоні так підписали, і воно просто так в життя прив'язалося " - розповіла дівчина в своєму інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Також, Влада Седан зазначила, що це її не ображає абсолютно, і плюс до цього, їй здається, що для телебачення і журналістики потрібен псевдонім, який запам'ятається. Всім це або подобається, або дратує, і так має бути на думку дружини Олександра Зінченка.

Робила воно це не для хайпа, а просто, щоб запам'яталося. У людей відразу починається ряд питань в голові, чи справжня це прізвище, чому так, і так далі.

Нагадаємо, що зараз Влада в очікуванні дитини. Вони з чоловіком футболістом розповіли про це перед початком чемпіонату Європи з футболу, який почався в липні.

Нагадаємо, вагітна Влада Седан "воскресила" Олександра Зінченка після поразки на Євро-2020: "Ось-ось вже"

Як повідомляв Знай.uа, без Насті Каменських і владики: Потапа помітили з майбутнім татком Олександром Зінченком

Також Знай.uа писав, Потап і Настя Каменських показали, як "затусили" з Олександром Зінченком і вагітною владою