Море біля Одеси перетворилося на зелений кисіль. Про це розповіли в співтоваристві «Одеса як вона є».

"Коли захотілося супчика з водоростями», - пишуть автори повідомлення, публікуючи відео, в якому море більше схоже на зелений холодець.

"Уявляєте відчуття туристів, які вперше за рік вибралися в Одесу на морі?», - додають в співтоваристві.

У відповідь місцеві жителі написали, що тільки раді такому явищу.

"Плювати на туристів", "По-моєму, туристам пофігу, в яку воду лізти, їх нічого не зупинить», «Відмінно! Сподіваюся, туристи сюди більше не приїдуть...», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Інші відзначають, що подібне часто тут трапляється.

Скрін, "Одеса як вона є"
Скрін, "Одеса як вона є"

Скрін, "Одеса як вона є"
Скрін, "Одеса як вона є"

"З іншого боку пірсу завжди чисто... З боку пляжу-кисіль, з боку бетону - чистота ідеальна», «Пливіть далі, зелень тільки в прибої. Така природа моря", «Слухайте, коли спека і волога, море завжди цвіте. Трагедія. Погоду з плином в море поміняйте і буде вам море. Таке відчуття, що новини виставляє не одесит. Будь одесит знає, як себе веде море в різні пори року. І опускати місто не буде», - впевнені люди.

Крім того, знайшлися і захисники туристів.

«Що всі так не люблять туристів, не розумію це. Кому вони заважають? У всьому світі на туристів моляться. Чекають, щоб скоріше відкрили кордони. Напевно ті, хто скаржиться на туристів, самі туристи в недавньому минулому», - вважають люди.

Нагадаємо, раніше Небезпека на Азовському морі: українців обсипає після контакту з "медузною водою". У хлопчика і дівчинки все тіло покрилося червоними плямами. Батьки підозрюють, що це сталося через останки медуз, що плавають у воді.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Нашестя медуз псує українцям відпочинок, люди буквально проклинають щодня: "Просто стоять на березі..."Українці, які обрали в якості відпустки вітчизняні курорти, буквально проклинають дні, коли вони на це зважилися

Також «Знай.uа " писав, що Закордонні курорти не потрібні: "райські" куточки прямо під боком, на чорному і Азовському морях. Пропонуємо вам ознайомитися зі списком дуже непопулярних, але неймовірно красивих і крутих місць на морі, де обов'язково варто побувати.