Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, показавши, яке поповнення з'явилося в її родині - тепер вдома у Ірини живе милий і пухнастий джунгарский хом'ячок на прізвисько Мотя.

Так, артистка зізналася, що поки не знає стать нового друга, проте залишається в захваті від його гарного апетиту - в ролику малюк жує насіння, ховаючись в будиночку червоного кольору.

Варто відзначити, що, швидше за все, на покупку хом'яка Ірині допоміг зважитися її маленький 5-річний син Табриз від колишнього чоловіка Аслана Ахмадова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Як не з’їм, то понадкушую😂
Мій новий .....

Друг

Мотя 🐹

Але не знаю🤷🏼‍♀️чи то дівчинка, чи то хлопчик...
Чи варто дізнаватися взагалі?🤔

Це ж так приємно мати
Просто Друга!"

Фолловери залишилися в захваті: "Клас який хороший 😺 ще не кусав ?", "Яка бубочка 😉 🙂Ірочка, це просто диво🙂", "клас, у мене теж є хом'ячок, хлопчик Рік😍 😍 😍", "Ойй який Хальосенький пухнастик🥰", "джунгарики кусючі.Треба руки з милом помити перед тим як брати інакше гризне)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок