У середу, 21 липня, в Україні прогнозують грозові дощі, часом сильні зливи, град і шквали, які охоплять значну частину території країни. Найхолодніше буде на Закарпатті, а тепліше – в регіонах розташованих ближче до центру. Максимальна температура повітря в цей день +34 градуси.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +21 до +24 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +13 до +17 градусів.

У центральних областях температура вдень від +21 до +24 градусів, вночі – від +16 до +19 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +22 до +25 градусів, а вночі – до +18.

У східних регіонах – вдень від +29 до +34, вночі – від +19 до +22. На півдні температура повітря - від + 26 до +32 градусів вдень, нічна – від +19 до +24 градусів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Погода на 21 липня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що Україна буде однією з найбільш дощових і прохолодних країн.

Київ знову накриє негода. Дощ почнеться з самого ранку і буде лити до пізнього вечора. Температура повітря вдень знизиться до комфортних значень до +23 градусів.

Народний прогноз погоди на 21 липня в Україні

21 липня вшановується пам'ять святого великомученика Прокопія. У народі святого Прокопія називали Жниварем, оскільки в цей час починали в'язати снопи. Також в цей день відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. У народі говорили: "Хто на Казанській одружується, щасливий буде", тому в цей час справлялося багато весіль. З цього дня судили про майбутню зиму: "Що Казанська покаже, то і зима скаже". З 21 липня починається найсильніша спека.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.