У Дніпрі, в одному з магазинів відомої великої мережі "Сільпо" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Відвідувач магазину вибирав солодощі на вітрині, і на очі йому попалися неприємні "бонуси" у вигляді мух і інших комах, які спокійно сидять на апетитних ягідках малини на торті. Обурений покупець вирішив зняти все на камеру і розмістити ролик в соцмережу, щоб уберегти інших любителів солодкого від таких сюрпризів.

"Торт страшний сон ласунів", - іронічно написали в Telegram-каналі "чорний список".

Користувачі соцмережі висловили своє крайнє обурення і огиду, а також, активно обговорили даний випадок в коментарях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув. Наявність стороннього тіла викликало масу гнівних коментарів і реакцій.

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганул". Отримавши своє замовлення клієнт зробив перший укус і зрозумів, що котлета всередині сира.