Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала Insta Stories з рубрики питання-відповідь. Підписниця Антоніни задала їй делікатне питання, чи хочуть вони з чоловіком Арсеном Мірзояном поповнення в родині.

Артистка опублікувала до відповіді фото своїх дітей-22-річної Уляни і 5-річної Ніни і досить в грубій формі повідомила, що цих дівчаток їй достатньо.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що співачка народила першу дитину в 17 років від свого першого чоловіка, з яким познайомилася в 16 років. А в січні 2016 року від другого чоловіка, співака Арсена Мірзояна, Тоня народила другу дочку Ніну.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко "обкурила" Арсена Мірзояна на шоу "Співають всі": схоже на сеанс екзорцизму. Артистка опублікувала процес "вигнання бісів"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря. Є припущення, що Тоня з подругами вирушили на концерт відомого реп-виконавця.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті. Обидві щасливо посміхаються і виглядають дуже свіжо.