Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала Insta Stories з рубрики питання-відповідь. Підписники їй поставили питання, як же вона схудла, у відповідь Тоня показала короткий ролик з сеансу масажу, на якому її били палицями по стегнах і написала, що їй допомагають тренування, масаж і помірне харчування.

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Тоня Матвієнко розповіла як поправилася, сидячи вдома на карантині. Через відсутність виступів, подорожей і закритих спортзалів вона набрала 7 зайвих кілограмів. Співачка іноді розповідає підписникам про свої дієти і методи схуднення.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко "обкурила" Арсена Мірзояна на шоу "Співають всі": схоже на сеанс екзорцизму. Артистка опублікувала процес "вигнання бісів"

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря. Є припущення, що Тоня з подругами вирушили на концерт відомого реп-виконавця.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті. Обидві щасливо посміхаються і виглядають дуже свіжо.