Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Як відомо, зовсім недавно знаменитість повернулася до Києва з сімейного відпочинку на Чорному морі, в селищі Грибівка. Їздила вона туди з чоловіком, і дітьми – з сином Михайлом і дочками Марією і Катериною.

Зараз вже телеведуча повернулася до роботи, але думками все ще перебуває на відпочинку. Саме на цю тему вона розмістила новий пост у своєму Instagram. Марічка описала всі нюанси, переваги і недоліки українського курорту. Вказала ціни на житло, рівень харчування, підняла гучне питання про наявність медуз на пляжах і обурено зазначила, що на узбережжі ні в одному ресторанчику не почула українських пісень.

"Коротка післямова до відпочинку в Грибівці. Найпоширеніше питання від Вас про МЕДУЗИ - в Грибівці не бачили ніякої. Кадри тонн медуз з Азовського моря дійсно жахають, але це не про Одесу. ЦІНИ на житло в тому ж місці, де ми були 2019, не змінилися. Ціни на продукти в маленьких "супермаркетах" трохи вище середніх по країні. ХАРЧУВАННЯ. У ресторані на самому пляжі - перші страви до 100 грн, курячий шашлик з лавашем і жменькою овочів - 150 грн. Самі страви - це скоріше рівень добротної їдальні на кшталт "Пузатої хати". У центрі міста навіть замовити нічого не хочеться, бо там звідусіль лунає специфічна музика. Я розумію, що є частина людей, які досі відпочивають під "American boy, поїду з тобою". Нехай так. Але повинна бути і альтернатива для інших відпочиваючих, за всю відпустку не почула в Одесі жодної української пісні. Люди дуже різні, але при цьому самодостатні і не привертають до себе зайвої уваги - не заважають іншим, не кричать, не ляяться. Батьки доволі терпляче реагують на дітей. І найгірше, що я чула за ці дні, це грубим тоном "закрой рот". Думаю, що ми все-таки поїдемо врешті-решт наступного разу "спробувати" за кордон. Але Грибівка завжди матиме особливе місце в наших сімейних спогадах", - написала Марічка.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко в купальнику показала фігуру після трьох пологів: не кожна вирішиться

Нагадаємо, що Марічка Падалко налякала українців по дорозі на роботу: машина вщент

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко в коротких шортиках дала фору моделям: "Поїхали!"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко змусила чоловіка "пограбувати" холодильник: готує як Євген Клопотенко