Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" не падає духом і продовжує розвивати свою сторінку в Instagram.

Цього разу дівчина розмістила Insta Stories зі стендап концерту, куди попрямувала разом зі своєю мамою. На заході було безліч знаменитостей, і Юля не упустила можливість сфотографуватися з одруженим відомим хореографом Владом Ямою. У кадрі обидва щасливо посміхаються і насолоджуються концертом.

"Дивіться, кого я зустріла", - захоплено заявила Юлія.

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" розкрила правду про "переслідування" до фіналу "Холостяка": "Почали нападати натовпом". Юля "Зайка" дала велике інтерв'ю одному виданню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Юля "Зайка" розсекретила проблему після фіналу "Холостяка": "В попці туговато". Юля Бельченко поділилася одвічною своєю проблемою, з якою стикається тривалий час.

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" розповіла про побачення з чоловіком, після якого вирушила тусити з подругою: "Балувати себе потрібно". Як проводить вільний час дівчина.

Також портал Знай.uа писав, "Навіть якщо і так...": Анна Богдан після фіналу "Холостяка" розповіла про свою вагітність. Обраниця "Холостяка" відповіла на головне питання.