Зірки студії "Квартал 95" люблять жити по сусідству один з одним. Раніше майже всі жили біля Володимира Зеленського, в селі Іванковичі. Але часи йдуть і кварталівці змінюють свої квартири на будинки.

Раніше знаменитість з сім'єю жив у столичному житловому комплексі на Осокорках, в квартирі площею в 104 кв.м, яка належала йому.

Зовсім скоро учасник Юрій Корявченков, більш відомий як "Юзик" святкуватиме своє новосілля в двоповерховому будинку в селі Проців, вартість якого на сайті нерухомості оцінюється в 400 000 доларів і за документами особняк належить його дружині.

Журналісти програми "Викриття" провели власне розслідування. Вони з'ясували, що за документами будівля позначена, як "садовий будиночок".

Варто звзначити, що до ділянки в 18 соток з маєтком веде нова дорога з розміткою, а "велике будівництво" для актора вже майже завершена.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець вийшла на сцену "Вечірнього кварталу" з травмою ноги і підкорила зал - "Занадто висока ціна". Олена показала, на що готова заради сцени

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: тата зрозуміють. Юрій Ткач здався з "легким" макіяжем

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Нікітіна з "жіночого кварталу" в чорній спокусливій білизні поманила чоловіків на тлі пілона: "Можу бути кішечкою"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач став страусом і мало не осоромив Наталію Могилевську: "Уписатися можна"