Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНещодавно знаменитість вирішив поділитися рецептом фаршированої картоплі, яка виглядає дуже апетитно і за словами самого шефа, задовольнить смак навіть найвимогливіших гурманів.
Так, артист зазначив, що для приготування знадобляться прості інгредієнти, які можна купити в кожному кагазині: картопля, помідор, зелена цибуля, гірчиця, часник, слайси бекону, сир гауда або моцарелла, а також пармезан, жирні вершки, сіль і перець.
При цьому Ектор спочатку рекомендує запекти не тільки картоплю у фользі, але і часник.
"Невимовно смачна фарширована картопля за простим рецептом 🥔
⠀
Інгредієнт:
~ Картопля-5 шт. одного розміру;
~ Помідор без шкірки, нарізаний кубиком-60 гр.;
~ Зелена цибуля-40 гр.;
~ Гірчиця — 10 гр.;
~ Часник-1 головка;
~ Бекон — слайсы 400 гр.;
~ Сир гауда або моцарелла-50 гр.;
~ Вершки жирні-50 гр.;
~ Сир пармезан-20 гр.
⠀
Картопля гарненько мию і запікаю у фользі при 190 градусах 40 хвилин.
⠀
Головку часнику теж ставлю запікатися на 5 хвилин при 190.
⠀
Печену картоплю ріжу навпіл і чайною ложкою акуратно виймаю м'якоть з обох половинок. До печеної картоплі додаю печений часник, томати, зелена цибуля, сир Гауда, вершки, гірчицю, сіль і чорний перець.
Начиняю половинки картоплі і обертаю кожну половинку беконом. Зверху посипаю пармезаном і ставлю знову в духовку на 180 градусів на 7 хвилин."
Нагадаємо, Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі
Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко приготував такий смачний ягідний кекс, що сам ледь не збожеволів
Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони