Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя.

Нещодавно знаменитість вирішив поділитися рецептом фаршированої картоплі, яка виглядає дуже апетитно і за словами самого шефа, задовольнить смак навіть найвимогливіших гурманів.

Так, артист зазначив, що для приготування знадобляться прості інгредієнти, які можна купити в кожному кагазині: картопля, помідор, зелена цибуля, гірчиця, часник, слайси бекону, сир гауда або моцарелла, а також пармезан, жирні вершки, сіль і перець.

При цьому Ектор спочатку рекомендує запекти не тільки картоплю у фользі, але і часник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Невимовно смачна фарширована картопля за простим рецептом 🥔

Інгредієнт:
~ Картопля-5 шт. одного розміру;
~ Помідор без шкірки, нарізаний кубиком-60 гр.;
~ Зелена цибуля-40 гр.;
~ Гірчиця — 10 гр.;
~ Часник-1 головка;
~ Бекон — слайсы 400 гр.;
~ Сир гауда або моцарелла-50 гр.;
~ Вершки жирні-50 гр.;
~ Сир пармезан-20 гр.

Картопля гарненько мию і запікаю у фользі при 190 градусах 40 хвилин.

Головку часнику теж ставлю запікатися на 5 хвилин при 190.

Печену картоплю ріжу навпіл і чайною ложкою акуратно виймаю м'якоть з обох половинок. До печеної картоплі додаю печений часник, томати, зелена цибуля, сир Гауда, вершки, гірчицю, сіль і чорний перець.

Начиняю половинки картоплі і обертаю кожну половинку беконом. Зверху посипаю пармезаном і ставлю знову в духовку на 180 градусів на 7 хвилин."

instagram.com/hectorjimenezbravo/

Нагадаємо, Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко приготував такий смачний ягідний кекс, що сам ледь не збожеволів

Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони