У Москві, Російська Федерація, пішов з життя перший продюсер Наталі.

Валерій Іванов помер на 60-му році життя в одній зі столичних лікарень від коронавірусу (COVID-19). Чоловік відомий тим, що займався продюсуванням музичних колективів "Міраж", "Стелла" і виконавиці Наталі.

Валерій Іванов, фото: Instagram
Валерій Іванов, фото: Instagram

Вони разом працювали над створенням усіма відомої пісні "Вітер з моря дув..." з однойменного альбому, яка згодом була включена в число 99 найяскравіших і запам'яталися російських хітів періоду з 1991 по 2011 роки, за версією журналу "Афіша".

Наталі, фото: Instagram
Наталі, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підсумку твір перетворило Наталі в одну з найпопулярніших артисток. А Валерій Іванов зазначав, що саме він зробив вибір на користь цієї композиції, коли знайшов його в блоці пісень, пов'язаних з піонерським дитинством. Але на обкладинці альбому згодом було зазначено, що автор невідомий.

Валерій Іванов, фото: Instagram
Валерій Іванов, фото: Instagram

Через що почалися невеликі проблеми, так як з'явився перший претендент на авторство. Далі ще більше десяти людей, а одна компанія навіть подала до суду.

Наталі, фото: Instagram
Наталі, фото: Instagram

Нагадаємо, помер друг Віктора Цоя Петро Мамонов з "Звуки Му": це був справжній рок. Петро опинився в лікарні в Комунарці з коронавірусом, ураження легенів на піку хвороби склало цілих 90%.

Як повідомляв "Знай.ua", "Ваш чоловік помер": дівчина раптово залишилася вдовою в 27 років-що допомогло пережити горе

Знай.ua писав, щасливий "секрет" 25 президента США Теодора Рузвельта: постріл в груди на зустрічі і продовження розмови